Vélemények

"Kedves János! Még egyszer köszönjük, hogy ennek a számunkra felejthetetlen napnak a fényét tovább emelte a Golf Étterem hangulata és eleganciája. Hálánkat szeretnénk azzal is kifejezni, hogy küldünk egy pár olyan képet, amely megörökítette az étterem szépségét. Köztük van az ígért kandallós kép is. 🙂 Vendégeink szerint és szerintünk is rendkívül finomak voltak a fogások, a meglepetés őszi asztal pedig lenyűgözött mindenkit. Nyugodt szívvel ajánljuk azóta is ismerőseinknek az Éttermet."
Éva Juhász-Terdik
2022.02.09.
"Csodás esküvők és lakodalmunk helyszínéül keresve sem találhattunk volna szebb és alkalmasabb rendezvényházat, amely mindenben a pár és vendégeik kényelmét és szórakoztatását keresi. A bűbájos, intelligens, udvarias felszolgálók mellett a rugalmas és minden igényt kielégítő DJ valamint a gondos, precíz vezetőség is hozzájárult, hogy egy fergeteges estét tölthettünk el itt, egészen hajnal 4-ig! Vengégeink sorozatos visszajelzéseiből ítélve elégedettségünk nem egyedülálló, hiszen mindenki úgy nyilatkozik: "Életünk legjobb lagzijában voltunk szombaton"! Kívánjuk a Golf Étterem tulajdonosának és minden munkatársának Isten gazdag áldását munkájukhoz és családi életükhöz! Szeretettel: a Bacsa család"
Zsuzsanna K. Bacsa-Papp
2022.02.09.
"Szeretnénk ezen a fórumon is megköszönni a Golf Étteremnek, hogy lehetővé tették, hogy minden csodásan sikerüljön a Nagy Napunkon. Hálásak vagyunk a csodás helyszínért, amibe egyből beleszerettük és a munkájukért, aminek eredményeként ennek az óriási területnek minden szeglete gyönyörű. Köszönjük, hogy minden extra kérésünknek rugalmasan teret engedtek, az isteni finom ételeket, italokat... Nem hagyhatom ki a sorból a végtelenül kedves és készséges személyzet sem. Ma sem döntenénk másként! A legjobbakat kívánjuk!"
Tischler Petra
2022.02.09.
"Kedves Golf Étterem! Szeretnénk megköszönni mindazt, amit a tegnapi esküvőnk alkalmával nyújtottak. A személyzet, az ételek minősége, a díszítés, a kellékek, MINDEN kifogástalan volt. A hely és a környezet gyönyörű, keresve sem találhattunk volna szebb helyet. Akinek csak lehet, ajánlani fogjuk ezt a csodálatos helyet! Köszönünk mindent! ❤️Lilla&Imi"
Hatházi Lilla
2022.02.09.
"A nemrég tartott esküvőnk helyszíne volt a Golf Étterem és teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel és még a vártnál többet is kaptunk mint amire számítottunk. A személyzet nagyon figyelmes és segítőkész, a helyszín pedig csodás vintage stílussal dobja fel a romantikus hangulatot, az ételek pedig finomak. Köszönjük a Golf étterem csapatának! :)"
YASMIN & ANDRIS
2021.09.08.
"Minden tökéletes volt. Minden papirforma szerint ment. Helyszin tokeletes. Szemelyzet profi. Etelek nagyon finomak!"
Pataky István
2019.12.27.
"Kedves János! Még egyszer köszönjük, hogy ennek a számunkra felejthetetlen napnak a fényét tovább emelte a Golf Étterem hangulata és eleganciája. Hálánkat szeretnénk azzal is kifejezni, hogy küldünk egy pár olyan képet, amely megörökítette az étterem szépségét. Köztük van az ígért kandallós kép is. 🙂 Vendégeink szerint és szerintünk is rendkívül finomak voltak a fogások, a meglepetés őszi asztal pedig lenyűgözött mindenkit. Nyugodt szívvel ajánljuk azóta is ismerőseinknek az Éttermet."
Vica és Norbert
2019.12.25.
"A tegnapi esténk fantasztikusan sikerült, nagyon köszönjük a profi lebonyolítást. Köszönöm a közreműködést a DJ és a fotós személyében is, nem csalódtunk. 🙂 Szeretnénk az egész személyzet munkáját megköszönni ezúton is!!!"
Anikó és András
2019.09.17.
"Golf Étterem megragadnám az alkalmat hogy megköszonjem a csodálatos környezetet a rendezést a pincérek remek munkáját az ételek egytől egyik kifogástalanok voltak. Minden rendben zajlott ,minden is 🙂 Köszönöm hogy hozzájárultak hogy gyermekeink legszebb napja valóban az legyen!"
Szabó Judit
2019.07.20.
"Kedves János, Golf Étterem! Szeretnénk megköszönni odaadó munkájukat, külön kiemelve a felszolgáló személyzet profizmusát, a DJ-nk felkészültségét, amelyek tényleg felejthetetlenné tették a tegnapi estét! Csodálatos környezetben, kiváló, finom ételekkel, minden házasulandónak szeretettel ajánljuk! Köszönettel és üdvözlettel: Szilvi és Laci"
Szilvi és Laci
2019.07.13.
"Csak nagy betűkkel KÖSZÖNJÜK a tegnapi napot. Profi szervezés volt. Kezdve az előzékenységével, a csodálatosan feldíszített helyszínnel. Minden vendégünk elégedetten távozott, a finom ételektől eltelve , dicsérték a konyhát, a hangulatos díszeket. A pincérek egész este kitartóan tettek eleget vendégeink kéréseinek, pohár nem volt üresen, sürögtek-forogtak körülöttünk. Az este végén pedig segítettek csomagolni. A zene hangulatos volt, a DJ jól koordinálta az eseményeket. Fotósunk a kreatív fotózáson csodálta a kialakított kis helyszíneket. Összességében mindennel nagyon elégedettek voltunk 🙂 Tökéletes választás volt a Golf Étterem 🙂 Köszönjük 🙂 További sok-sok hasonlóan elégedett párt kívánunk a nyárra. Kitartás továbbra is ehhez a magas színvonalú munkához! Üdv: Kunné Juhász Ilona, Kun Csaba és családjaink"
Dr. Juhász Ilona Dr. Kun Csaba
2019.06.09.
"Kifogástalan volt minden, az étel, a személyzet, a környezet! Bátran fogjuk ajánlani másoknak!"
Dr. Nagy Csilla
2019.06.05.
"Köszönjük szépen a helyszínt, a rendezvényt! A személyzet nagyon kedves és készséges volt, kitűnő munkatársak. A helyszín szép volt, az idő tökéletes és az ételek nagyon finomak. A töltött káposzta kiemelkedően ízletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper lagziban volt részünk. Maradandó szép emlékkel távoztunk. Üdvözlettel, Ildikó"
Balázsi Ildikó
2019.06.04.
"Nagyon örülünk, hogy a Golf Éttermet választottuk az esküvői vacsoránk helyszínéül! A helyszín, az ételek íze és mennyisége, a személyzet, a pincérek és a DJ hozzáértése és viselkedése mind-mind kifogástalan volt, méltó egy ilyen naphoz. De, ami a legfontosabb: hogy a vendégeinktől is egytől egyig ugyanezeket a visszajelzéseket kaptuk! Egy korrekt szolgáltatót ismertünk meg az Ön személyében."
Tímea és Zoltán
2019.05.26.
"Minden tökéletes volt, a kiszolgálás, az ételek isteni finomak voltak, csodás környezet mindenki odáig volt mindenért. Az összes kérésünket rugalmasan megoldották! Szín tiszta profizmus."
Mészáros Largo László
2018.11.13.
"Esküvőnk helyszíne, és újra ezt a helyet választanánk. Csodálatos környezet, ízek, hangulat. Az egyik legjobb döntés volt az életünkben!"
Pikó István
2018.10.26.
"Kedves Golf Étterem! nagyon szépen köszönjük a szombati munkájukat mindennel maximálisan meg voltunk elégedve nagyon örülünk, hogy önöket választottuk Köszönjük!"
Bereczkiné Győrfi Tímea
2018.10.08.
"Kedves Éva és János! Szeretnénk megköszönni mindazt, amit az esküvőnk alkalmával a kaptunk. Minden kifogástalan volt, a személyzet rendkívül kedves,az ételek minősége és mennyisége egyedülálló, a dekoráció csodaszép.... Minden olyan volt, mint amilyennek elképzeltünk, egy álom vált valóra a Golf étterembe. A hely és a környezet gyönyörű, keresve sem találhattunk volna szebb helyet. Akinek csak lehet, ajánlani fogjuk ezt a csodálatos helyet! Köszönünk mindent! Anikó és Ákos"
Anikó és Ákos
2018.09.23.
"Kedves János és Golf étterem Munkatársai! Örülünk, hogy életünk egyik legszebb napját az éttermükben tölthettük! Az ételeket, a díszítést és a felszolgálást elsőosztályúnak találtuk! Köszönjük és minden jót kívánunk! Anita és András"
Pótor Anita és Csurka András
2018.08.28.
"Kedves Éva és János! Szeretnénk megköszönni a Golf Étterem csapatának, a kimagasló rendezvényszervezést és kifogástalan vendéglátást. A násznépünk ámult és bámult, minden tökéletes volt, mind a golfozós vendégvárás, mind a kültéri szertartás helyszín, az ételeken keresztül, a szervízen át, minden. Köszönjük, hogy ezt a gyönyörű helyszínt választhattuk életünk egyik legszebb napjához. Ha tehetnénk újra a Golf Éttermet választanánk! Köszönettel és tisztelettel: Valéria és Ádám"
Nagy Valéria Viktória
2018.08.09.